To tatto, or not to tatto?

Tatoveringer, kunst på kroppen. Jeg har en heftig diskusjon med meg selv, om jeg skal ta tatovering eller ikke? Vell, jeg må si at det kan være både vakkert og stygt på samme tid. Vi lever jo i 2015, som betyr at alt er lov. Det er ikke noe vi ikke har sett før, så vi akseptere det mer og mer. Snakker du med den eldre generasjonen så vil de fleste si at tatoveringer er unødvendig og ikke pent. -«Tenk når du skal gifte deg, vil du gå i brudekjolen sånn?», «Du kommer til å angre, du kan ikke bare vaske den bort», «Du er for ung, du vet ikke bedre».

Bla bla bla, ja har vi ikke hørt dette før folkens? For å besvare disse utsagnene, så vil jeg først si at sjangsen for at vi angrer på noe vil alltid være der, uansett hvilke beslutninger vi tar her i livet. Det finnes ingen garanti på det, men noen risker må man ta så lenge det føles riktig for hver enkelt. Alle har forskjellige syn på ting, og det vil alltid være noen som ikke står for det samme som en selv. Hvem er det jeg prøver å overbevise her? Jeg vet ikke, kanskje meg selv eller du som leser.

Jeg har tenkt veldig nøye i gjennom dette, to do or not to do? Jeg blir påvirket av alle sammen sine meninger, de som har en fra før «Gjør det!! Jeg angret ikke et sekund!», de som ikke har det «Fysj, hvorfor kaste bort penger på dette, ikke gjør det!» Så jeg har gått litt inni meg selv, for å finne ut hva som føles riktig for meg. Jeg har veldig lyst til å gjøre det, når det er sagt er det store forskjeller på å ha en gul drage på ryggen, og en liten blomst på foten. Det er så mange fine kunstverk der ute, og når jeg ser en person som har tatovering tenker jeg -Respekt!

Noe jeg har forelsket meg i er henna mønster, indiske mønster og symboler. Det er utrolig vakkert og spennende. Jeg føler det er veldig meg, og det føles riktig!

henna

henna2 henna3

Hva er din mening om ink på kroppen?

Hilsen Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s