BREV TIL MEG SELV

Jeg har blitt inspirert av brev-trenden, og det å skrive brev til seg selv. Det er en fin selv-realisering når man skriver det på den måten. I dag har jeg en litt dårlig dag og negative tanker strømmer på. Nå skal jeg prøve denne metoden.

Kjære Maria

Jeg skulle ønske at du gav litt mer faen. Ting hadde vært mye lettere og selvtillitten hadde vært 10 ganger bedre. Det bildet som du har i hodet som viser hvordan du kunne vært for å bli perfekt, kan føles uoppnåelig. Men du vet selv, at hvis du endrer litt på det bildet og gjør det mindre uoppnåelig så kan det hende du kommer dit en dag.

Du har hatt nedturer, folk har dolket deg i ryggen og du har blitt såret av de du trodde sto deg nær. Det har vært dager der du slenger døren bak deg og roper HELVETTE. Det har vært netter som har vært lange, der du har grått deg selv i søvn. Det har vært ganger der du har ledd så mye at du fikk vondt i magen. Det har vært ganger der du ser deg selv i speilet og faktisk har vært fornøyd.

Du har erfart at ting ikke faller seg på plass og at livet ikke er en dans på roser. Ting har ikke alltid gått dit vei, men du har alltid funnet en løsning til slutt. Venneflokken har gått i minus men du har kommet de du har igjen veldig nær. Heldigvis, så har du et langt og fint liv foran deg. Ikke fordi at ting blir perfekt eller fordi du har gått ned i vekt, fått lengre hår eller tjent masse penger. Fordi du har tatt vare på de små øyeblikkene som betyr utrolig mye og de menneskene du har rundt deg.

Det er på slike dager du må tenke på det du faktisk har. Selv om ting føles litt dritt, så kan du snu det ved å tenke hvor heldig du er.

kvitveis1_2

Hilsen meg

NB: skrevet for lenge siden…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s