a new part of me on my body

21.13

Jeg har lyst til å presentere den nye tatoveringen min, fordi den betyr veldig mye for meg. Mangle tenker vel at jeg tok den fordi tatoveringer er in og mainstream i 2016. Heldigvis for min del finnes det en dypere mening bak den. Tatoveringer for meg er kunst, det er kunst jeg skal ha livet ut. Jeg svir ikke hva som helst inn i huden, jeg sitter ikke i nesten to timer med en nål med flere tusen volt i seg, for å please andre eller for å passe inn. Dette gjør jeg for å uttrykke meg. Jeg har et visuelt syn på livet. Jeg uttrykker meg i gjennom kunst. Derfor betyr tatoveringene mine mye for meg, det finnes en viss sårbarhet i dem. Deler av meg er symbolet bak dem. Det er derfor jeg elsker å ta bilder. Skildre tanker. For å uttrykke meg. Jeg har ikke en høy stemme, men gjennom det visuelle får jeg uttrykt meg akkurat som jeg vil.

Min første tatovering har jeg allerede skrevet om på bloggen. Derfor er dette innlegget dedikert til min nye. Min nye tatovering er en hånd med et øye midt i, som også kalles hamsa. Hånden er et tegn på beskyttelse som også representerer velsignelse, makt og styrke, og er sett på som mektig for å avlede the evil eye. (De onde) 
Symbolet brukes i islam og jødedommen, og er mest kjent for å beskytte eieren fra de onde og skal bringe lykke til den som eieren den. Symbolikken er meget vakker og jeg føler den  beskriver meg som person og hvilket syn jeg har på verden. Jeg er en spirituell person, derfor er symbolikk en viktig del i de tingene jeg gjør.

Min personlige tolkning av tatoveringen er at hånden har 5 fingre, som hver representerer noe: 1: Modighet, 2: Indre ro, 3: selvtillit, 4: beskyttelse og 5: veiledning. Disse punktene er viktige påminnelser i livet mitt, og at jeg har hellet med meg. Plasseringen av tatoveringen er også en viktig del, i nakken, som med andre ord betyr at jeg har «øyne i nakken». Ingen kan kødde med meg, og det er en slags beskyttelse mot det onde og mennesker som sprer dårlig innflytelse. Den viser til at jeg alltid skal være selvstendig, ansvarlig og ikke la meg lure av folk som vil utnytte meg.

15271169_10207176136593278_318720392_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s