reisefeber

Gjett hvor jeg skal dra på i morgen. Jeg skal til India. Ja, jeg er litt gæren. Helt til nå har jeg vært ganske kul til selve turen, men når jeg hadde et så lite avskjedstreff i går slo det meg som ei kald bøtte med vann. Dette er siste natt i den gode svære sengen min. Dette er min siste dusj hjemme. Dette er mitt siste norske måltid på en god stund.

For deg som er lite oppdatert så skal jeg dra på mitt livs største reise nå på Lørdag. Jeg skal backpacke i gjennom Sørøst Asia. Første destinasjon er India, deretter Thailand, Laos, Vietnam og Kambodsja. Dette er noe jeg har drømt om veldig lenge, og min reiselyst har vokst ufattelig de siste årene. Endelig skal jeg besøke min drømmedestinasjon India. Jeg elsker kultur og jeg elsker å utforske. I tillegg har jeg med meg min bestevenn som reisefølge, bedre kan det ikke bli tenker jeg.

Hvor denne reisen fører meg, det vet jeg ikke. Reisefeberen har ankommet og jeg sitter med ganske heftige nerver. Det fins ikke ett snev i meg som angrer på noe, jeg er bare veldig spent. Jeg har aldri satt beina mine i Asia. Et kontinent som er svært ulikt Europa, så jeg er veldig forberedt på litt av et kultursjokk, men jeg er klar!!!!!

Hvis dere vil følge med på reisen så kan dere adde meg på sosiale medier, der vil jeg oppdatere så mye jeg kan.

 


Snapchat
: mariafa
Instagram: Vizuella og mariaaunmo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s