Mindfulness: app anbefaling

Let me tell you something real. Jeg har startet med mindfullness og det har seriøst gjort underverker. Nå skal ikke jeg være som Sjamanen til Martha, men dette har også forskning vist at det er bra for helsa. Først og fremst kan alle kjenne seg igjen i stressymptomer der alle musklene spenner seg, hjerte banker litt fortere og man klarer liksom ikke å være tilstede. Man kan oppleve å miste litt kontakt med seg selv og sine følelser. Dette skjer ofte i en hektisk hverdag, men også i en hverdag der man har mange tanker oppi hodet samtidig. Jeg vil gjerne motivere andre til å starte med et rituale før man skal sove. Ofte har man tanker i hodet som ødelegger søvnkvaliteten og man trenger heller ikke nødvendigvis å forstå hvorfor man opplever ulike følelser. Mine tanker om dette er kontakten med seg selv og følelsene vi har. Jeg tror mye ligger i selvbevisstheten og at vi lurer oss selv i en hektisk hverdag.

Appen jeg har kommet over og holder meg fast til heter: Breathe. Det er denne jeg liker best. Når man klikker seg inn på appen skal man sjekke inn, ta 20 sekunder der man går inn i seg selv og loggfører hvordan man føler seg. Det kan være glad, trist, stresset, fortvilet etc…. Ut i fra dine følelser vil appen finne en «session» som passer best for deg akkurat da. Da klikker man på en lydfil og man hører på instrukser. Jeg vet mange kan tenke at dette er teit, eller at det føles unaturlig å ligge å høre på sånn yogamann fortelle hvordan man skal puste osv. Poenget er at det virker og man får virkelig utbytte av det.

 

img_2218-1

Du kan også utforske ulike sessions delt inn i ulike temaer, det kan være før man legger seg eller når man står opp, midt på dagen, you name it. Det finnes en session for en hver anledning.

img_2219

Dette er noe jeg sverger til, og spesielt i disse dager med fokus på god psykisk helse. Håper alle der ute vil gi denne appen en fair sjanse og at det hjelper i allefall noen ❤

 

En kommentar om “Mindfulness: app anbefaling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s